Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do kina většinou vyráží Kristina Kloubková se svou dcerou Jasmínkou na animované pohádky. Premiéra filmu Tomb Raider v čele s hlavní hrdinkou Larou Croft, kterou ztvárnila krásná Alicia Vikander, nebyla ale pro pětiletou holčičku úplně vhodná, a tak moderátorku Televizních novin doprovodil její partner Václav Kuneš.

„Nechodím často do kina a když už jdu, tak to mám jako svátek. Mám to moc ráda, užívám si to s velkou kolou a popcornem. Tento film miluju a jsem zvědavá na následovnici Angeliny Jolie,” nechala se před projekcí slyšet Kristina.

V okamžiku, kdy se dvojice objevila před vchodem do kina IMAX, vrhl se na ni hrozen fotografů. Oba ale pozornost médií zvládají velmi dobře. „Partnerovi tento humbuk myslím zatím přijde zábavný,” uvedla moderátorka. Na pozornost médií je Kuneš zvyklý, neboť po světě působí jako choreograf mezinárodně úspěšného uskupení 420PEOPLE. „Ve světě je na pozornost zvyklý, ale u nás ho to překvapuje,” usmívá se Kristina Kloubková.

Sympatická modelka v minulosti působila také jako tanečnice a choreografka a pochází z rodiny tanečníků. Maminka Kristina Maarová byla baletkou Národního divadla, tatínek Vladimír Kloubek zase tanečník a choreograf, který například ztvárnil jednoho ze „zlých hochů“ v muzikálu Starci na chmelu. „Je zajímavé, že se to stalo. Je fajn, že mu rozumím, proč musí některé věci dělat. Rozumím dlouhým zkouškám, rozumím jeho přítomnosti na večerních představeních, znám ten svět,” říká zjevně zamilovaná Kristina Kloubková.

Reklama

Další články

Načítám