Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor a reportér Michal Janotka si užil tři týdny na exotické Srí Lance, kam vyrazil se svojí přítelkyní Karolínou. Bohužel závěr dovolené si takhle určitě nepředstavoval. Jeho odlet značně zkomplikovaly občanské nepokoje v zemi.

"Bylo to krásné i napínavé, vláda na Srí Lance totiž náhle vyhlásila výjimečný stav kvůli násilným střetům mezi buddhisty a muslimy, v ulicích proto byla armáda, navíc byly zablokovány všechny sociální sítě, včetně FB, proto jsem se nějakou dobu neozval," vysvětluje Janotka.

<span><span><span class="UFICommentBody"><span>"Vyhlásili to celoplošně. Právě na východě země jsme byli v místech, kde se sdružuje početná muslimská komunita, třeba kousek od Ampary, kde to taky pořádně vřelo. Takže v ulicích vojáci a policajti se samopaly a nic moc atmosféra," dodal Janotka, který už je naštěstí mimo nebezpečí. Sotva se vrátil domů, situace na Srí Lance se stabilizovala.</span></span></span></span>

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám