Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Karla Gotta (†80) měli o zpěváka velký strach, když byl naposledy hospitalizován. Nyní se zdá, že je Zlatý slavík opět při síle a připravený do práce. Včera například překvapil svou přítomností na udílení hudebních cen Evropy 2.

Gott zde společně s ředitelem rádií Michelem Fleischmannem vyhlásil cenu moderátora Evropy 2 pro rok 2017. Betonovou sošku si z rukou mistra nepřevzal nikdo jiný než Leoš Mareš. „Čekal jsem, že spíš já budu předávat cenu Karlovi Gottovi a netušil jsem, že to bude obráceně,” vyhrkl ze sebe oceněný moderátor.

Chybělo málo a mohlo vlastně dojít na Leošova slova. Karel Gott se v éteru nechal slyšet, že v mládí uvažoval o kariéře konferenciéra a dýdžeje. „Sám jsem tohle řemeslo chtěl dělat. Přátelé mě prorokovali, že mi zpívání moc dlouho nevydrží. Tvrdili, že přijde nový zpěvák a já půjdu od válu. Jelikož jsem rád přátelům pouštěl desky, tak mi radili, ať to zkusím v rádiu. Dodnes k tomu nedošlo, protože si mě nevšimli. Asi jsem nezaujal,” s humorem uvedl Karel Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám