Hlavní obsah
Článek

Tyto dámy společné geny nezapřou. Kim Kardashian (43) zveřejnila trojgenerační snímek, na němž pózuje s maminkou Kris Jenner (62) i babičkou Mary Jo (83).

Na fotce, kterou Kim sdílela na Instagramu, není zajímavé jen setkání tří žen ve věkovém rozmezí padesáti let, ale i fakt, že všechny Kardashianky jsou blond. Slavná americké rodina má totiž kořeny v Arménii a její genetická výbava předurčuje tmavé vlasy.

Kim ovšem velmi ráda experimentuje. Ještě donedávna měla růžové vlasy dosahující až do pasu, které měla zjevně uměle prodloužené. S Kris a Mary Jo totiž kromě blond barvy předvedla i nový účes. Nyní zvolila delší mikádo.

Společná fotka samozřejmě nevznikla bezdůvodně, ale slouží k propagaci kosmetické značky Kim Kardashian West Beauty. „Děkuji mamince a babičce, že se staly modelkami a šly na blond kvůli tomuto focení,“ napsala Kim na Instagramu. Příště by mohla do kampaně zapojit i své dcerky North (4) a Chicago, kterou jí náhradní matka porodila letos v lednu. Pak by spolu zapózovaly rovnou čtyři generace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám