Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejatraktivnějších párů světového šoubyznysu se rozhodl, že jej nečeká společná budoucnost. Modelka Gigi Hadid (28) a zpěvák Zayn Malik (25) potvrdili rozchod na sociálních sítích.

Když se spolu odpadlík z One Direction a jedna z nejobdivovanějších modelek mladší generace předloni objevili na newyorském MET gala, zastínili všechny slavné dvojice. Láska jim bohužel vydržela jen dva roky.

„Statusy o rozchodech často působí dost neosobně, protože zkrátka není jednoduché dostat do pár slov to, co spolu dva lidé prožili během několika let. Navždy budu vděčná za lásku, společně strávený čas a všechno, co nás spolu se Z spojovalo. Přeji mu jen to nejlepší a nadále ho budu podporovat jako kamaráda,“ oznámila modelka na Twitteru.

O chvíli později jejich románek veřejně ukončil i Zayn: „Gigi a já jsme měli nádherný vztah plný lásky. Stále si jí vážím jako krásné ženy a blízké kamarádky. Je to úžasná osoba. Děkuji všem fanouškům za respekt našeho soukromí v době, kdy jsme dospěli k tomuto nelehkému rozhodnutí. Chtěli jsme, aby tato informace vzešla od nás. Milujeme vás.“

V tomto případě nejspíš opravdu neexistuje žádná zášť. Bývalí partneři se rozloučili dojemným způsobem, což s velkou pravděpodobností poslouží jako inspirace pro Zaynovu hudební produkci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám