Hlavní obsah
Článek

Ve Westminsterském opatství se u příležitosti Dne Commonwealthu sešli nejvýraznější představitelé britské královské rodiny. Bohoslužbu si určitě nejvíce užila Meghan Markle (42), která se poprvé ve společnosti objevila s královnou Alžbětou II.

Bývalá americká herečka se manželkou prince Harryho (33) stane v květnu, ale už teď je plnohodnotnou členkou vládnoucí rodiny. Účast na bohoslužbě se současnou panovnicí je dalším důkazem toho, že Meghan byla příbuznými Harryho přijata s otevřenou náručí.

Na významnou událost kromě Alžběty II. dorazil i Charles s Camillou a jeho syn William s Kate, která se už v dubnu stane trojnásobnou maminkou. Zatímco vévodkyně z Cambridge zvolila tmavě modrý kabát a klobouk, Meghan zazářila ve světlé barvě. Budoucí nevěsta si už nejspíš zvyká na bílou a to, že bude středem pozornosti.

Meghan podle britských médií výběrem outfitu vzdala hold princezně Dianě. Oblékla totiž kabát od návrhářky Amandy Wakeley, jejíž tvorbu měla matka Williama a Harryho v oblibě. Stejně tak měla Diana ve své garderobě módní kousky od Stephena Jonese, jehož baret Meghan nasadila na hlavu.

Kdo se na bohoslužbu lépe sladil?
Harry a Meghan
18,4 %
William a Kate
81,6 %
Celkem hlasovalo 2055 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám