Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvtipnější blondýnka internetu Aneta Mikšíčková alias A.N.D.U.L.A se loni v létě vdávala a už se rozvádí. A má k tomu pořádný důvod. Novou lásku. A jak se říká, že se změnami v soukromém životě přichází u žen i změna vlasů, u Anety to platí také.

Z blondýnky je brunetka. "Nebyl to úplně záměr, ještě se to trošku bude vymývat," řekla Super.cz s úsměvem Aneta a kromě nových vlasů ukázala i nového partnera. Už pár měsíců randí s podnikatelem Františkem Doležalem.

"Řekla jsem si, že čím víc ho budu tajit, tím horší to bude. Protože si ho vážím a nevidím důvod, proč bych ho měla tajit nebo schovávat, vyrazili jsme na hezkou akci. Nečekala jsem ale takovou pozornost, upřímně," upřesnila na otevření nového music clubu Prah.

Aneta stále ještě není rozvedená. "Momentálně je žádost o rozvod v procesu, má ji právník. Budu ji podávat já po dohodě s manželem. Máme dobré vztahy, normálně komunikujeme, jsem ráda," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám