Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ruskou modelku Viktorii Odintcovu (24) jste možná na internetu už zaznamenali. Je to ta mladá žena, která riskovala život a bez jištění balancovala na hraně střechy dubajského mrakodrapu Cayan Tower. Proč? Kvůli fotkám.

Touha mít pěknou fotku už stála život spoustu lidí. Připomeňme třeba případ z letošního února, kdy v Thajsku zahynul Čech, který se chtěl nechat vyfotit na místě, kam je zakázaný přístup a zřítil se ze srázu. Na internetové encyklopedii už dokonce existuje stránka se seznamem zranění a úmrtí souvisejících s pořizováním selfíček. A že jich rok od roku přibývá, asi netřeba dodávat.

Focení mladé Rusky naštěstí tragicky nedopadlo, přináší ale otázku, co všechno jsou schopni lidé pro atraktivní snímek udělat. A vlastně i odpověď - klidně risknout vlastní život. „Stále nemůžu uvěřit, že jsem to udělala. Pokaždé, když vidím video, se mi zpotí dlaně,“ přiznala.

Snímky a videa, které to z Dubaje na jejím instagramovém účtu obklopují, jsou pak ze zcela jiného ranku a sbírají po statisících lajků. Na některé z nich se podívejte pod článkem.

Reklama

Další články

Načítám