Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Toužíte po pohádkové letní dovolené a chtěli byste si svůj sen letos konečně splnit? Nyní jste od jeho uskutečnění jen krůček. Zapojte se do soutěže, kterou pro vás připravila společnost Deichmann ve spolupráci s CK Neckermann, a vyhrajte nezapomenutelnou leteckou dovolenou! Také se nemůžete dočkat léta? Už se vidíte, jak se procházíte po hřejivém písku a nasloucháte šumění moře? Splňte si svůj sen a zapojte se do soutěže o dovolenou snů!

Za pět párů na dovolenou

Foto: Deichmann
Více

Foto: Deichmann

Komerční sdělení

Kupte si v období od 12. 3. do 13. 5. 2018 v prodejně nebo v internetovém obchodě Deichmann jakýkoliv pár obuvi. Za každý zakoupený pár obuvi obdržíte 1 samolepku. Nasbírejte 5 soutěžních samolepek a nalepte je na hrací kartu, kterou dostanete v kterékoliv prodejně této obuvnické značky. Na libovolné prodejně následně odevzdejte vyplněnou a podepsanou hrací kartu s 5 nálepkami, a to nejpozději do 13. 5. 2018. Pak už stačí mít jen štěstí.

Po Evropě i do exotiky

Foto: Deichmann
Více

Foto: Deichmann

Komerční sdělení

Chcete poznat řeckou kulturu? Nebo relaxovat na písečných plážích bulharské riviéry? Láká vás spíše exotika? Výběr dovolené snů je jen na vás. Soutěžíme o poukazy na letecký zájezd v hodnotě 100 000 Kč, 80 000 Kč a 50 000 Kč a dalších 40 poukazů na leteckou dovolenou v nižší hodnotě od společnosti Neckermann. Nezmeškejte svou šanci na výhru!

Efektní letní obutí

Foto: Deichmann
Více

Foto: Deichmann

Komerční sdělení

K povinné výbavě na letní dovolenou patří vzdušná trendy obuv. V prodejnách a e-shopu Deichmann si určitě vyberete! Co by to bylo za léto bez žabek? Letos vsaďte na model s komfortní stélkou. Ať už se vydáte na procházku přímořskou destinací, nebo strávíte den na pláži, pohodlné žabky budou vaším věrným společníkem. Metalický třpyt a efektní motýlí aplikace je povyšují na nadčasový originální model.

Královna večera

Foto: Deichmann
Více

Foto: Deichmann

Komerční sdělení

Zazařte na plážové párty v sandálkách zdobených korálkovou etno aplikací. Univerzální černobílé provedení doplní jakýkoliv letní outfit. Na vysněné dovolené nechte nohy odpočívat od podpatků a protančete noc třeba v těchto sandálkách.

Na pláž

Foto: Deichmann
Více

Foto: Deichmann

Komerční sdělení

Těšíte se už na dny strávené v plavkách relaxováním u moře? Přibalte si do kufru pohodlné letní pantofle. Tyhle krásky z kolekce Online Exclusive s motivem hvězdy oceníte nejen u vody. U moře už nebude zářit jen žhavé slunce, ale i vy – hvězda pláže.

Další články

Načítám