Hlavní obsah
Článek

Parta profesionálních modelek se rozhodla dát se dohromady a vytvořit sportovní tým. Když nemají zrovna kšefty na molu, nabízejí se jako hráčky paintballu nebo ragby. Samozřejmě, že hrají v sexy dresech, takže je to podívaná hlavně pro pány.

Super.cz byl svědkem jejich prvního utkání. Krásky si vyzkoušely paintball s družstvem muzikálových zpěváků a herců. Mezi nimi byli  Martin Písařík, Braňo Polák, Michael Foret nebo Michaela Nosková. "Dokonce si mě tady spletli a chtěli mě zařadit do týmu modelek," byla potěšena Míša Nosková, které to ve vojenském mundúru seklo.

Přestože vojenská hra se na první pohled zdá být mužskou doménou, zvítězily právě modelky. „Holky celkově dokáží být velmi zákeřné, mnohem víc než my. Musíme jim to nějak vrátit a tady máme příležitost,“ holedbal se grázl ze seriálu Cesty domů herec Martin Písařík, před zápasem. Ale ostrouhal.

Dalším kláním, na které holky připravují,, je ragbyový turnaj, který je naplánovaný na 17. prosince v pražské Aréně Sparta. "Rád vídám na obrazovkách a v časopisech hezké tváře a se sportem je to dokonalé spojení," pochvaloval si Braňo Polák. Turnaj doplní i různá vystoupení a módní přehlídky, které by měly pro změnu potěšit dámské oko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám