Hlavní obsah
Článek

Překvapivě byla nervóznější než loni, když moderovala předávání cen Český lev poprvé. "Vloni to celkem vyšlo a pak si říkáte, že by bylo fajn, kdyby to znovu vyšlo. Ale bylo to ok. Přestože mám vždy sama na sebe přísnější pohled," řekla nám Adela Vinczeová (43).

Adele to slušelo ve stříbřitých obtažených šatech slovenské návrhářky Michaely Luptákové doplněných šperky Cartier. "Miška mi šaty šije na všechny významnější akce a přenosy. A kdybych vzala tyhle šperky a utekla, mohla bych začít nový život někde úplně jinde," smála se Adela.

Zajímalo nás, co by moderátorka odpověděla v případě, že by dostala hereckou nabídku. "Herecké zkušenosti nemám, ale kdyby si tvůrce myslel, že bych na tu postavu byla ideální a já bych se v ní cítila dobře, přijala bych to jako zážitek," svěřila.

Probrali jsme i Adelino soukromí, protože se ve slovenských médiích objevily informace, že mají s o jedenáct let mladším manželem Viktorem, jehož si brala před rokem, krizi. Ale vyvrátila to. "Člověk něco plácne při rozhovoru a pak z toho vznikne takováhle bublina. Jen na sebe někdy máme více času a někdy méně. Ale všechno je v pořádku a byl tady dnes se mnou, seděl v hledišti. A vlastně tady v Praze se mnou byl celé tři dny, protože akorát vyšlo, že nemá službu ve zprávách," objasnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám