Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvíc ocenění si z Českých lvů odnesli tvůrci a aktéři filmu Bába z ledu režiséra Bohdana Slámy. A nelíčenou radost měla představitelka hlavní role, pětašedesátiletá Zuzana Kronerová. Díky filmu změnila i svůj životní styl a s celou rodinou se začala otužovat stejně jako její hrdinka. Snímek ukazuje, že nikdy není pozdě, ať už na koupání v ledové vodě, nebo na lásku.

"Jsem šťastná jako blecha. Myslím si, že si tenhle film pozornost zaslouží a největší radost mám z toho, že mne zastavují lidé, ať už v Čechách anebo na Slovensku, kteří film viděli a říkají, že je to nádherný film a povzbudil je k tomu, aby se osvobodili, nebo je to povzbudilo k otužování. Setkávám se krásnými reakcemi," řekla nám herečka.

"Scénář byl velmi dobrý, jen nebylo jasné, jak to dopadne. Ale Bohdan je velmi citlivý režisér, chvála bohu," dodala a mínila zřejmě i erotickou scénu, kterou spolu s Pavlem Novým ve snímku má.

Probrali jsme samozřejmě i její přípravu na slavnostní večer. Všimli jsme si, že má opět nové brýle. "Brýlí mám hodně, troje červené, jedny oranžové, které jsou stejné jako tyto modré. Střídám je podle oblečení a dělám si takovou znouzectnost, protože nemám ostrý zrak, ale brýle jsou zároveň i módním doplňkem a patří ke mně jako šperk," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám