Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Adam Mišík (20) na sebe rád poutá pozornost a móda ho baví, proto na slavnostní předávání cen Český lev, kde byl nominován dokument o jeho otci, nezvolil klasický smoking, ale velmi zajímavou variantu odpovídající dress code creative black tie. Jaké šaty měla jeho přítelkyně Diana Kratochvílová (19), jsme si hned nevšimli. Nejdřív totiž pohledy upoutala její velká prsa ve velkém dekoltu.

"Návrháře Adama Kosta jsem poprvé viděl na fashion weeku a hned mě upoutal, dělá krásné věci. A chtěl jsem zkusit něco jiného," řekl Super.cz. Jeho partnerka zvolila model od návrhářky Zuzany Kubíčkové. "Chodila jsem pro ni několikrát přehlídky a tento outfit jsem zvolila, protože je zajímavý. Líbil se mi materiál, že je takový nevšední," upřesnila Diana.

Probrali jsme i filmy, Adam si loni zahrál v jediném, v komedii Bajkeři. "Byla to komedie, a ty většinou moc ocenění nedostávají," krčil rameny mladý herec a zpěvák. A Bajkeři byli také jediným českým filmem, na kterém pár loni společně byl. "Já na české filmy chodím většinou sám," vysvětlil Adam, který je velkým filmovým fanouškem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám