Hlavní obsah
Článek

Představitelku zdravotní sestřičky Lady Hrůzové, sympatickou herečku Hanku Kusnjerovou (32), čeká nová role. A bude to role životní, Hanka čeká miminko. „Je to tak, jsem v očekávání, miminko se nám narodí už v létě,“ prozradila herečka v pořadu Volejte Novu.

Partnerovi radostnou novinu oznámila romanticky, na procházce. „Oba máme společné procházky moc rádi, a tak jsem si počkala na příležitost, kdy jsme byli sami a v klidu. Nic jsme neplánovali, takže byl mile překvapený,“ usmívá se Hanka s tím, že i ona sama si na novou situaci teprve zvyká. „Sžívám se s novou životní rolí, ale snažím se to nějak zásadně neprožívat. Připravuju se na to, že můj život už nebude jenom o mně,“ přiznala.

V praxi to znamená, že chodí cvičit a načítá si odbornou literaturu, navštěvuje kurzy pro těhotné a také je čekají stavební úpravy. „Ty bychom rádi stihli, než nás bude doma víc. Myslím, že dětský pokojíček začneme chystat až jako poslední,“ říká Kusnjerová.

Pohlaví dítěte herečka zná, ale neprozradila. Ani jména, ta ale ještě nejsou vybraná. „Rádi bychom toho našeho potomka pojmenovali, až ho uvidíme. Představuju si to tak, že se na něj podívám a řekneme si: Vždyť to je jasnej Eda,“ směje se herečka, která je v šestém měsíci těhotenství.

„Ordinaci už točit nemůžu, začíná to být vidět, ale dohrávám ještě několik představení, dabuji a čeká mě ještě pár menších prací. Od dubna bych si ráda udělala úplné volno,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám