Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V jeho repertoáru jsou pouze veselé písně, které kouzlí lidem lepší náladu, život zpěváka Pepy Melena ale vždy úplně veselý nebyl.

Od té doby, co jako dítě zpíval hit Né, pětku né uplynulo už hodně vody a z roztomilého klučíka se stal chlap jako hora. Však si toho taky musel prožít.

Když přestal aktivně zpívat, živil se jako moderátor v rozhlase. Pak zažil ošklivou autonehodu, bojoval s rakovinou. To nejhorší ho ale podle jeho slov potkalo, když se jeho syn Michael Yann (11) narodil předčasně a s poruchou sluchu.

„S manželkou jsme nechtěli, aby se Míša učil znakovou řeč. Vedli jsme ho k tomu, aby se raději spoléhal na naslouchátko, aby mohl vést normální život,” svěřil se nám Melen na křtu knihy Ta naše písnička česká, kde ho jeho syn doprovázel. Plán rodičů se splnil. Syn dnes navštěvuje běžnou základní školu a jeho hendikep byste na něm vůbec nepoznali.

Reklama

Další články

Načítám