Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krve je na scéně při muzikálu Ples upírů díky jeho tématu dost a dost. Většinou ovšem té umělé. Tentokrát ale tekla krev doopravdy. Představitelka hlavní hrdinky Natálie Grossová (21) se velmi nepříjemně zranila. A kuriózně za to mohly upíří zuby její kolegyně.

Bylo naštěstí už ke konci představení, když se Natálka ve tmě, která panuje v zákulisí střetla s kolegyní tanečnicí a narazily do sebe. Stalo se to před závěrečnou děkovačkou, kdy herci ve tmě přebíhají do portálu a připravují se.

"Došlo ke střetu Natálky a slečny Pavly Harongové, tanečnice a choreografky připravovaného Fantoma Opery. Srazily se obličeji tak nešťastně, že Natálka narazila nosem do upířích zubů slečny Harongové a nos si rozsekla,“ popsal dirigent a autor hudebního nastudování Plesu upírů Michal Macourek.

Okamžitě se jelo do nemocnice. Nos sice Natálce ošetřila přítomná zdravotnice, ale bylo potřeba zajistit následnou péči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám