Hlavní obsah
Článek

Studentka Sara Leal (23), která se již několik dní doslova třásla na to, až bude smět světu sdělit detaily z noci strávené s hercem Ashtonem Kutcherem (33), skutečně promluvila. Na sexu s manželem Demi Moore (48) však hodlala vydělat a svůj příběh nabízela tisku za sumu 4,5 miliónu korun. Nakonec vše práskla deníku The Sun i magazínu US Weekly za blíže nespecifikovanou částku. Leal přišla s tvrzením, že Kutcher požadoval sex ve třech ještě s její kamarádkou, a to bez použití kondomu.

Mladá blondýnka uvedla, že jí Ashton tvrdil, jak už jsou s Demi dávno od sebe. Leal se k celé události vyjádřila měsíc poté, co ke společně strávené noci s Kutcherem došlo v hotelu Hard Rock v San Diegu. Tam se s ním také spolu s kamarádkou Martou Borzuchowski seznámila. Oběma ženám pak herec nabízel sex, k němuž nakonec došlo jen s poněkud vypočítavou Sarou.

V posteli byl dobrý a měl výdrž, všechno probíhalo přirozeně. Nakonec jsme se spolu vyspali dvakrát a bez kondomu,“ řekla Leal pro US Weekly. Po celé noci, kdy s partou přátel popíjeli, kolem páté hodiny ráno skončili nazí ve vířivce ještě se dvěma dívkami.

Celá aféra byla nejspíš posledním hřebíčkem do pomyslné manželské rakve s Demi Moore. Nevěra to ze strany Kutchera prý nebyla první. Pokusy o smíření během jejich společného víkendového táboření u jezera nejspíš neměly úspěch. Moore se zatím stále přikládní spíš k rozvodu.

Reklama

Další články

Načítám