Hlavní obsah
Článek

Pokud jste muž a chcete být silný alfa samec, který není oplácaný tukem, překypuje silou, charismatem a sebevědomím, potřebujete k tomu dostatek testosteronu. V mládí máme testosteronu na rozdávání, ale od 30. roku se začíná jeho hladina pomalu snižovat až o 1 % až 2 % ročně. V roce 2007 jedna studie zjistila, že nízká hladina testosteronu zvyšuje riziko úmrtí z důvodu srdeční poruchy, rakoviny, a i dalších jiných příčin. A co všechno testosteron v mužském těle ovlivňuje? Kromě zvýšení schopnosti budovat svalovou hmotu se jedná o lepší spalování podkožního tuku, silnější erekce, libido, sexuální výkonnost, vyšší motivace a zlepšení nálady. Následují 3 tipy, jak testosteron přirozeně zvýšit.

Dodejte tělu ty správné vitamíny a minerály

Foto: Primulus
Více

Foto: Primulus

Komerční sdělení

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak zvýšit produkci testosteronu, je dodat tělu nezbytné vitamíny a minerály, které podporují jeho tvorbu. Právě z toho důvodu byl vyvinut u nás v České republice jedinečný produkt Primulus obsahující kombinaci vitamínů (D3, C, B6), minerálů (zinek, hořčík, selen) a extraktů z bylin (kotvičník zemní, pískavice řecké seno), který má díky unikátní kombinaci uvedených látek prokazatelný vliv na zvýšení Vašeho testosteronu. Primulus je určen pro muže nad 30 let, které trápí příznaky andropauzy, jako je únava, podrážděnost, málo energie a ztráta libida. Tento produkt je vyráběn v České republice, je laboratorně testován a užívá ho již přes 10 000 českých mužů.

Dopřejte si dlouhý a kvalitní spánek

Foto: Primulus
Více

Foto: Primulus

Komerční sdělení

Hladina testosteronu u mužů je nejvyšší ráno okolo 8. hodiny. S přibývajícím časem během dne postupně klesá a večer je většinou nižší než ráno. V noci pracuje Váš endokrinní systém na maximum a produkuje velké množství testosteronu. Tělo se tím připravuje na další den. A pokud spíte méně, je zde logicky málo času na produkci testosteronu. V jedné studii nedostatek spánku po dobu jednoho týdne (5 hodin za noc) dokázal snížit hladinu testosteronu u zdravých mužů o 15 %. Další studie na 531 mužích potvrdila, že delší doba spánku je spjata s vyšší hladinou testosteronu. Dle výsledků dokáže hodina spánku navíc zvýšit hladinu testosteronu o 15 %. Snažte se tedy spát minimálně 7-8 hodin denně.

Upravte svůj jídelníček a začněte sportovat

Foto: Primulus
Více

Foto: Primulus

Komerční sdělení

Nejlepší druh pohybové aktivity pro zvýšení testosteronu je zvedání těžkých vah v posilovně, rychlé běhy na krátkou vzdálenost a dlouhá chůze (min. 10 000 kroků za den). Co se týče stravy, pro optimální podporu testosteronu je potřeba se zaměřit na zdravé tuky - avokádo, vejce, olivový a kokosový olej, dále pak sacharidy ze škrobovité a kořenové zeleniny – brambory, batáty, řepa, mrkev atd. a kvalitní zdroj přírodních bílkovin, nejlépe z masa. Pokud není Vaše strava optimální, sáhněte po doplňku stravy Primulus pro doplnění nezbytných minerálů a vitamínů, které nakopnou produkci Vašeho testosteronu.

Proč si vybrat právě Primulus?

Foto: Primulus
Více

Foto: Primulus

Komerční sdělení

Jedná se o pečlivě vybrané vitamíny, minerály a extrakty z bylin v jedinečném doplňku stravy vyvinutém speciálně pro muže. Primulus je určen pro aktivní muže dneška, kteří jdou s dobou a dbají o své zdraví. Všechny obsažené složky mají dle několika výzkumů pozitivní, a hlavně prokazatelný vliv (nejen) na hladinu testosteronu u mužů a tím podporují vitalitu, energii a také imunitu každého muže. Primulus je vyráběn v České republice, splňuje ohlašovací povinnost na Ministerstvu zemědělství a je také laboratorně testován. Složení produktu je unikátní a nemá u nás konkurenci. V současné době poznalo sílu přírodního složení produktu Primulus více než 10 000 spokojených zákazníků.

Další články

Načítám