Hlavní obsah
Článek

Představoval si asi bujařejší mejdan, ovšem netrefil se do gusta svých kamarádů. Petr Pečený alias Doctor P.P. vydal svoje nové cédéčko s názvem Levák totiž zrovna v období, kdy se spousta jeho muzikantských přátel rozhodla pro detox.

"Já mu říkám ramadán a držím ho každoročně. Začal jsem jedním měsícem, pokračoval dvěma a teď už to táhnu třetí měsíc," svěřil nám zpěvák Vilém Čok. A jeho příkladu se chytil i kolega Kamil Střihavka (59). Zdravější životní styl začal po svém kolapsu dodržovat i Aleš Brichta (64), ten úplně seknul s cigaretami kvůli žílám.

Na tvorbě dlouho očekávaného alba spolu s Pečeným spolupracoval hvězdný profesionální tým, složený ze známých českých muzikantů a hudebníků, jako jsou Ondřej Soukup (72), Lou Fanánek Hagen (57), Lešek Wronka, Jakub Prachař, František Soukup, Jakub Ryba z kapely Rybičky 48 nebo Josef Bolan ze skupiny Mandrage.

V pořadí již osmé CD s atraktivními snímky na obalu nafotil známý fotograf Roman Černý a na titulní straně spolu s Doctorem P. P. pózují české krásky Nikol Švantnerová a Bára Mottlová. Cédéčko obsahuje dvanáct originálních písní a také píseň Bicáky, Tricáky, Kokosáče, která je už 33 týdnů jedničkou v českých rockových rádiích.

„Natáčení poslední desky bylo skvělé a moc jsem si ho užil. Měl jsem úžasný pracovní tým hudebního producenta desky Lukáše Chromka a kreativního producenta Leška Wronku. Moji kamarádi pro mne napsali bezvadné písničky, kterými teď budeme pyšně zaplňovat český rádiový éter,“ vtipkuje Petr Pečený.

Reklama

Další články

Načítám