Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Novoroční předsevzetí si každý rok dá zhruba třetina Čechů, ale jen 30 % z tohoto počtu dokáže vytrvat. Nejčastěji se tyto sliby týkají hubnutí a životosprávy. Pokud jste se rozhodli, že letos zhubnete nějaké kilo, čtěte dále. V tomto článku naleznete úskalí, která mohou stát za vaším neúspěchem, i rady, jak se s nimi vypořádat. V průběhu března totiž svou snahu o zhubnutí vzdává nejvíce lidí.

Jen si tak něco zobnout a zahnat mlsnou...

Na konci března začínají Velikonoce a s nimi přichází první nástraha pro vaši dietu – mazance, jidáše, buchty, beránek… Pokud jim podlehnete, je pravděpodobné, že vás chuť na sladké bude pronásledovat i po Velikonocích. Není se čemu divit. Vyšší konzumace jednoduchých sacharidů vede k rychlému zvýšení hladiny cukru v krvi. U zdravého člověka pak dojde vlivem hormonu inzulinu k rychlému štěpení této látky. A právě takovéto rychlé kolísání hladiny cukru má za následek nastupující chuť na sladké. Jednoduše: čím víc mlsáte, tím víc mlsat chcete. Jak z tohoto zdánlivě začarovaného kruhu ven? Vyzkoušejte koktejl Pyrolis Diet Milkshake. Vybrat si můžete ze tří příchutí, které jistě uspokojí i ty nejvybíravější jazýčky: vanilková, červené ovoce a čokoláda s lískovým oříškem. Koktejl obsahuje vyvážený poměr živin, a pokud jím navíc nahradíte dvě denní jídla při nízkoenergetické dietě, přispějete tím ke snížení své hmotnosti.

Rýma, kašel, teplota a další nepříjemnosti – jde hubnout při užívání paracetamolu?

Kolega v práci neustále smrká, v hromadné dopravě vám někdo kýchl za krkem a děti ze školy přinesly kašel. Smiřme se s tím, že ani blížící se jaro neznamená pro lidský organismus menší pravděpodobnost kontaktu s různými virózami. Ale je vůbec možné hubnout při nachlazení? Raději to nezkoušejte a vsaďte na prevenci. V tomto ročním období je totiž ještě více než kdy jindy důležité zvolit takovou dietu, kvůli které nebudete trpět nouzí o vitaminy i minerály. Ideální je koktejl Pyrolis Diet Milkshake, který obsahuje zinek, měď, železo a vitaminy A, C, D, B6 a B12. Všechny tyto látky přispívají k normální funkci imunitního systému. V Pyrolis Diet Milkshake navíc nenajdete konzervanty, umělá barviva ani aspartam, jež mohou vést ke vzniku alergií, astmatu či nevolnosti.

Když se diář plní povinnostmi

Závěr prvního letošního kvartálu se blíží. Na začátku dubna tak zcela jistě přijde na řadu celofiremní porada v jiném městě. O měsíc později vás čeká několikadenní školení s ubytováním na hotelu. A tento víkend rodinná oslava u rodičů... Možná nic z toho není váš případ, ale jednou za čas se určitému narušení režimu jistě nevyhnete. A právě toto narušení může ohrozit vaši snahu zhubnout. Vedle toho, že budete muset čelit bagetám na čerpacích stanicích, rautovým chlebíčkům, hotelovým snídaním i večeřím v restauracích, může pro vás být po návratu domů obtížné znovu vklouznout do původních zvyků. Jak tedy dodržet dietu, pokud cestujete? S Pyrolis Diet Milkshake to jde jednoduše: prostě místo konzumace zmíněné bagety zamíchejte jednu odměrku prášku do čtvrt litru mléka a vypijte. S ručním šejkrem je koktejl připravený téměř okamžitě i na cestách.

Ach, ta únava!

Krátké dny, dlouhé noci, tma na cestě do práce i zpět. Když už to vypadá, že se den trochu prodlouží, přijde změna času. Jste unavení. Pokud se k tomu přidá špatně zvolená dieta, cítíte se ještě hůř. Cílené hladovění či omezování příjmu potravy vede často k podráždění. Jednostranně zaměřená dieta pak zhusta nedostačuje v pokrytí látek, které jsou klíčové pro psychickou pohodu. Naopak dostatek například jódu přispívá k normální funkci štítné žlázy. Pokud ta však nepracuje správně, vaše únava se může stupňovat. Pro hubnutí je proto dobré využít spalovač tuků Pyrolis 24, který obsahuje přírodní jód z mořské řasy Fucus vesiculosus. Denní kapsle přípravku Pyrolis 24 vám pomohou s únavou zatočit i díky kofeinu a kyselině listové, které přispívají ke snížení míry vyčerpání. Zároveň se nemusíte obávat, že by byla ohrožena kvalita vašeho spánku – noční kapsle Pyrolis 24 jsou totiž zcela bez stimulantů. To je velice důležité, neboť při chronickém nedostatku spánku pociťujete větší hlad.

Copak ten tuk nikdy nezmizí?!

Naordinovali jste si dietu, daří se vám ji dodržovat, dokonce vás opouštějí nenáviděná kila, ale chytrá váha vám ukazuje, že mizí pouze voda a svalová hmota, zatímco tuk zůstává. Je to frustrující a vy užuž uvažujete, že na hubnutí rezignujete. Nevzdávejte to a vyzkoušejte spalovač tuků Pyrolis 24. Jedna z jeho klíčových složek, glukomanan, byla zkoumána v několika vědeckých studiích z hlediska hubnutí a v kombinaci s nízkoenergetickou stravou přispívá ke snižováni hmotnosti. Navíc Pyrolis 24 obsahuje 100 % doporučené denní dávky biotinu, který přispívá k normálnímu energetickému výdeji metabolismu. Vyzkoušejte i vy tuto vědecky navrženou formuli pro muže i ženy, kteří usilují o snížení hmotnosti.

Další články

Načítám