Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky své profesi fitness trenérky svou postavu modeluje podle svých představ. Pravdou ale je, že některé partie Nikol Gremplewská nezvětší, ani kdyby ve fitku cvičila nonstop. Blondýnka toužila po větším poprsí a svůj sen si splnila. Zatímco ve druhé sérii reality show Robinsonův ostrov ještě Nikol bojuje o přežití na exotickém ostrově s výrazně plošším hrudníkem, teď už se pyšní nadupaným dekoltem a lákavými trojkami.

„Nechat si zvětšit prsa není rozhodně momentální nápad. Od mládí mám velmi malá prsa a podstoupit plastickou operaci bylo jediné východisko, jak se zbavit komplexů a zvýšit si sebevědomí,“ zdůvodnila trošku stydlivě svoje rozhodnutí fitness trenérka Nikol a dodala: „Hledala jsem informace na internetu, navštívila jsem různé kliniky, až mě zaujala soutěž jisté kliniky o implantáty. Přihlásila jsem se a ono to vyšlo!“

Nikol Gremplewská se rozhodně operace neobávala, protože si uvědomila i kladné stránky této velké změny. „Obavu ze zákroku nemám, jsou tu všichni ke mně velice milí a vstřícní. Jen jsem trošku nervózní. Ale to bude spíš hlady, protože před operací nemohu jíst. A také se už vidím, jak provětrám šatník. Nakoupím větší podprsenky, plavky,” smála se Nikol, která se těší, jak na nová prsa zareaguje její přítel, kterým není nikdo jiný než Josef Kůrka, nejkrásnější chlap roku 2016 honosící se titulem Muž roku 2016.

„Já si myslím, že přítel bude šťastný. O mém přání mít větší prsa jsme mluvili, probrali jsme to ze všech stran a on mě v tom podporuje,“ uvedla Nikol a dodala, že i okolí jí drží palce s přáním, ať je šťastná a spokojená sama se sebou.

Reklama

Další články

Načítám