Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Tělesná transformace se už Charlize Theron (48) jednou vyplatila. Když zmohutněla kvůli hlavní roli v dramatu Zrůda, byl z toho Oscar.

Slavná herečka se bez problémů dostala na původní váhu a ve filmech Sněhurka a lovec či Šílený Max: Zběsilá cesta se mohla pochlubit štíhlou figurou. Loni svou dokonalou formu předvedla v akčním thrilleru Atomic Blonde: Bez lítosti. Letos se však v kinech předvede v úplně jiné podobě.

Tentokrát bude Charlize pro změnu za unavenou trojnásobnou matku, jíž dává péče o tři děti pořádně zabrat. V komedii Tully hraje unavenou ženu, která se od bratra dočká pomoci v podobě chůvy. Autorkou scénáře je Diablo Cody, držitelka Oscara za předlohu k filmu Juno.

Slavná blondýnka je v nové roli k nepoznání. Před natáčením totiž přibrala 16 kilogramů, aby jako znavená matka působila věrohodně. Tolik neztloustla ani kvůli Zrůdě, kdy byla o 13 kilogramů těžší oproti své běžné váze. Charlize už je dávno opět štíhlá jako proutek, což nedávno potvrdila na premiéře své další novinky Gringo: Zelená pilule.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám