Hlavní obsah
Článek

Partnerka Felixe Slováčka mladšího se po porodu syna Rafaela vrátila naplno do práce. V pohádkovém muzikálu Královka Kapeska nazkoušela roli čarodějky. "Se zkoušením to byla moje první role po porodu, naskakovala jsem i do Alenky v kraji zázraků, ale to jsem se učila z videa," řekla Super.cz zpěvačka Michaela Zemánková.

Při představení si přijdou na své nejen děti, ale i tatínkové, protože Míša v kostýmu vystavuje i svůj naditý dekolt. Ten ostatně předvedla i v civilním modelu na afterpárty. "Pořád ještě kojím, takže velikost se nedá určit. Ale s kostýmní výtvarnicí jsme vytvořily kompromis, kdy mám vzadu na šatech suchý zip a tím pádem se dají upravit podle potřeby," smála se Míša.

Zkoušení zvládla díky své mamince, která se o syna, kterého Míša přezdívá Pan obočíčko, hlídala. "Bydlí naštěstí dva kilometry od nás, takže byla hlídací babičkou na plný úvazek. Šlo to i díky tomu, že už nekojím, jak se říká, plnohodnotně, ale jen večer. A pomalu už se chystám malého odstavit. To je teda taky hrozné slovo," svěřila Míša, která pomalu začíná uvažovat o dalším dítěti. "Jestli to půjde, tak to půjde, taky už nejsem nejmladší," dodala zpěvačka, na kterou se na představení přišel podívat partner se svým synem z předchozího vztahu Felixem nejmladším.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám