Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera devátého hraběte Spencera, mladšího bratra princezny Diany Charlese, je častým hostem rozmanitých společenských akcí (nejen) britské smetánky. Jako občasná modelka, která módu miluje a má ji v malíčku, na ně lady Kitty Spencer (27) obléká velmi výrazné kousky.

Spencer bude mít ráda vše, co se blyští. Alespoň podle modelů, které do společnosti vynesla v nedávné době. Zatímco na předávání cen aliance britských luxusních značek zavítala v blyštivé, figuru kopírující a částečně průsvitné modré róbě, na uzavřenou akci v londýnském muzeu Victoria & Albert zase černý flitrový overal. I ten zdůraznil její úzký pas a pěkné boky, a tentokrát i dekolt.

Při výběru outfitu Spencer nesáhla po své oblíbené značce Dolce & Gabbana, s jejímiž zakladateli Domenicem Dolcem i Stefanem Gabbanou ji pojí přátelství, a pro kterou také nafotila jarní kampaň. Overal v hodnotě asi 37 tisíc českých korun pocházel z kolekce značky Temperley London.

Reklama

Další články

Načítám