Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dotkněte se hvězd! Na pole interiérového designu jich dopadlo víc, než kolik spatříte na srpnové obloze. Není divu. Dokonalá symetrie, symbolika úspěchu, spojitost s magií, jež každá noc přináší… Hvězdy a hvězdičkové povlečení zkrátka nelze nemilovat. Možná i vy se však obáváte, že výrazný motiv těžko zakomponujete do stylu, v jakém máte svůj domov zařízený. Zbytečně! Poradíme vám, jak nechat hvězdy ve vaší ložnici skutečně zazářit.

Ladit nebo neladit?

Pravděpodobně už jste někdy čelili otázce, zda svému loži pořídit kabátek v barvě okolního interiéru, nebo se variantě jdoucí tón v tónu raději vyhnout. Řešení je prosté. Pokud máte ložnici v neutrálních světlých tónech, můžete se jich držet i při volbě barvy povlečení. V takovém případě povlečení s hvězdičkami vynikne, přesto si místnost zachová svůj nádech minimalismu. Příkladem, jenž vydá za tisíc slov, je mikroplyšové povlečení Exclusive Stars v šedé barvě.

Hvězdné přehozy

Ani milovníci přehozů nemusí truchlit, hvězdičková mánie zasáhla také tento typ lůžkovin. Přehozem oživíte jakékoliv jednobarevné povlečení a ložnici elegantně oživíte, v létě vám zase přehoz skvěle poslouží coby lehká přikrývka. Zkuste to s kouskem Starly.

Hvězdičky jednoduchost interiéru nenaruší

Pakliže jste vyznavači bílého domova, určitě se nebojte jednobarevnost rozrazit pestrým povlečením v růžové, modré či třeba černé kontrastní barvě, jak je tomu v případě povlečení Hvězdy DUO. Světlé hvězdičky coby dekorace vytvoří pomyslný designový most mezi sněhobílým královstvím kolem a povlečením, zatímco barevný tón ložnici dodá šmrnc. U barevných stěn se nesnažte dodržovat stejnou barvu a raději se uchylte k neutrální variaci povlečení z hvězdičkové látky.

Místo, kde se to hvězdičkovým povlečením jen hemží

Kde seženete všechny myslitelné variace hvězdičkových povlečení i materiálů? Expertem na trendový motiv je obchod mkluzkoviny.cz. Zde si můžete kromě samotného povlečení vybrat také padnoucí prostěradla a další ložní, koupelnový nebo kuchyňský textil.

Další články

Načítám