Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma lety jsme mohli moderátorku Veroniku Farářovou, dříve Saskovou, vídat na TV Prima ještě jako blondýnku. Na nové Televizi Seznam, kde uvádí společenský magazín, ji diváci sledují už jako brunetku. Barvu vlasů změnila už po odchodu z Primy a zvykla si na ni.

Důležité ovšem je, že nic nemění v oblasti dekoltu, který přiláká snad každé mužské oko a Veronika si na výstřihy dost potrpí. Tím také zaujala mladou návrhářku Debbie Brown, která si ji vybrala jako jednu z tváří své nové kolekce. A na focení jí vybrala opravdu sexy šaty.

"Po pravdě řečeno jsem měla z focení trochu strach. Bála jsem se i toho, jestli se do šatů vůbec vejdu. Přiznávám, že mám o konfekční velikost víc, než jsem měla před rokem. Ale makám na sobě a do léta to určitě shodím," svěřila Super.cz Veronika. Pánové ovšem budou určitě nadšení, protože její bujné křivky v pořádném výstřihu o to víc vyniknou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám