Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen ve Snídani s Novou, ale i na kouzelnických představeních můžeme vídat moderátorku Hanu Reinders (41). Její druhou profesí je totiž stále práce asistentky na show kouzelníka Pavla Kožíška. A i do té naskočila prakticky už pár týdnů po porodu.

"Začala jsem hned po šestinedělí, ten návrat byl rychlý, protože ta práce není náročná. Jen si odskočím na pár hodin a mezitím malého pohlídá manžel anebo moje maminka," svěřila na otevření zrcadlového labyrintu, který k líbeznickému Divadlu kouzel také čerstvě patří.

Zajímalo nás, jaký je vlastně úkol asistentky kouzelníka, Mysleli jsme, že její hlavní pracovní náplní je být krásná a odvádět pozornost diváků od triků, které kouzelník provádí. "Jako že už tam tedy nemám co dělat?" smála se Hanka.

"Ale ne, ta asistentka u Pavla funguje jako plnohodnotný parťák. Máme hodinová mluvená dětská představení, dohromady máme čtyři, kde komunikujeme, máme dialog. A pak máme opravdu velké představení, kde jako asistentky nejsme žádné podržtašky, které jen něco odnášejí a přinášejí. Normálně tam mluvím, umím to," objasnila.

V kouzlení samotném ovšem Hanka velký přeborník není. "Pavel se směje, že za deset let vedle něj jsem se naučila tak dvě kouzla, která hrajeme pořád dokola. Když po mně chtějí kouzla kamarádi, nic mě nenapadá. Musela bych se to učit podle DVD, která jsme natočili," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám