Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zařiďte si obývací pokoj v romantickém stylu nebo naopak ve stylu hygge. Poradíme vám, jak jednoduše proměnit sedací soupravu a s ní i celý obývací pokoj. Stačí pak už jen pár doplňků a bydlíte jako v novém.

Vyberte si potah pro vaši sedačku

Více

Komerční sdělení

Romantický styl je výjimečný, vyvolává pocity nostalgie a na druhé straně přináší do našich domovů půvab a pohodlí. Často jej tvoří rodinné poklady v podobě porcelánu a drobných relikvií, mnohé věci lze objevit v bazarech i ve starožitnictví. Tento trend nepodléhá diktátu módy a neurčuje ho nic, kromě vašeho instinktu. Zařizovat byt v romantickém stylu, to je nekonečné objevování nových drobností, odstínů, materiálů. Určitě si vybavíte starou čalouněnou pohovku s vybledlými potahy a růžemi. Máte-li podobnou – třeba se šrámy a prodřenými místy, můžete jí vdechnout nový život díky lehounkému napínacímu potahu s volány od decoDoma. A to bez čalouníka a bez velkých výdajů. Převléknete ji asi za pět minut.

Nebojte se světlých odstínů

Více

Komerční sdělení

Pokud máte rádi čisté, až strohé interiéry, je to pravé severský styl hygge (čtěte hüke). Hygge je dánský a norský výraz pro vše, co vnímáme jako příjemné – pocit pohodlí, tepla, harmonie, přátelská setkání a společné jídlo. To vše si bez obav můžete užít v obývacím pokoji, kde máte sedačku vybavenou napínacími potahy, které v případě ušpinění snadno svléknete a vyperete. Vybrat si můžete řady světlých krémových odstínů. Kombinujte nové bytové zařízení se starými kousky. Interiér zbavíte sterilnosti jednoho stylu a naplníte ho vzpomínkami. Chybět samozřejmě nesmí dostatek světýlek, protože Dánové jsou naprosto posedlí světýlky, a teplých měkkých kožešin (skvělé jsou například deky s beránkovou úpravou).

Ochrání i zrenovuje

Více

Komerční sdělení

Napínací potahy decoDoma fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z původní. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky původní sedačky, která je ukrytá pod ním. Dokonale sedí, takže odpadává urovnávání věčně se shrnující deky. Napínací potah je skvělým řešením nejen pro změnu interiéru. Můžete si vybrat z různých vzorů i materiálů a obléct vaši sedačku do nového jarního kabátku.

Pro rodiny s dětmi a zvířecími mazlíčky

Více

Komerční sdělení

Proměna sedačky v novou je s napínacím potahem velmi snadná. Je to stejně jednoduché, jako si obléknout tričko. Snadná je i údržba potahů. V případě ušpinění je stačí sundat a dát do pračky vyprat. Vaše sedačka tak bude stále čistá. Pokud to na sedačce žije a máte v domácnosti děti, kočky nebo psy, vyřeší potahy i ochranu sedačky před skvrnami od jídla, od pití, před kočičími drápky a samozřejmě před chlupy. Vyberte si z široké nabídky tvarů, materiálů a barev.

Další články

Načítám