Hlavní obsah
Článek

Diváci mají zajisté ještě v živé paměti nedávnou epizodu Výměny manželek, v níž Lenka z Brna svůj ne zrovna dokonale uklizený byt přenechala Iwoně, která nastoupila jako uklízečka, aby v něm vůbec vydržela. Ve stejném interiéru se natáčelo i Prostřeno.

Lenka je ženou v domácnosti a nejspíš sní o kariéře televizní celebrity. Jinak si totiž nelze vysvětlit, že má potřebu cpát se před kameru. Výměna manželek jí moc dobré renomé neudělala a ani v Prostřenu nedopadla o moc lépe.

Úterní díl pořadu nejen o vaření patřil právě jí. Hosté se v jejím bytě už od první chvíle necítili komfortně. Místa v něm totiž není nazbyt, takže přebytečné vybavení skončilo naházené ve vedlejším pokoji. „Je mi nepříjemný být v tom bordelu. Je tady cítit ten zápach. To je prostě, jako kdyby tady umřela nějaká babička,“ poznamenala Klára.

Ani jídlo Lence obdiv nezajistilo. Hosté si u ní moc nepochutnali a místo gurmánského zážitku se dočkali alespoň zábavy. Při hlavním chodu totiž na porcích docela šetřila. Bezradná byla i při stolování a zapomněla na několik příborů.

„Nevím, čemu se smáli, mě se to trošku dotklo, protože nevím, jestli se smáli mně, nebo mýmu jídlu,“ postěžovala si při natáčení Lenka. Těžko říct, co bylo v jejím bytě tak k smíchu. Názor si můžete udělat sami z videa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám