Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královně dětských srdcí Dádě Patrasové (67) to i po šedesátce moc sluší. Pokud se tedy před fotografy moc nešklebí. To pak vypadá zbytečně o několik let starší, než ve skutečnosti je. Což je velká škoda.

Dáda, jejíž kariéra je spjata nejen s natáčením filmů, ve kterých byla v osmdesátých letech jednoznačným sex symbolem, ale především s pořady pro děti, se stala kmotrou dětské knížky spisovatelky Markéty Harasimové s názvem Z deníku kočičky Ťapičky.

Dáda s knížkou ochotně zapózovala a na většině snímků jí to seklo tak, jak jsme u ní zvyklí. Jen když se zbytečně moc zakabonila, ukázala pózu, která jí moc nelichotila. Ovšem kmotrovskou roli si užívala.

„Přijala jsem tuhle roli ráda, pohádek není nikdy dost, sama jsem v mnoha kdysi hrála, takže jim fandím. A že bych po dlouholetých zkušenostech mohla i sama napsat nějakou knížku pro malé čtenáře? No, dost často se mě na to lidé ptají, ale zatím to nehrozí. Ovšem i u mě platí ono známé – nikdy neříkej nikdy, takže budoucnost ukáže,“ svěřila se usměvavá Dáda Patrasová. Tak třeba se dětičky někdy dočkají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám