Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pár kil navíc dříve Demi Lovato (31) způsobovalo deprese, ale teď už ví, že doba přeje i kypřejším tvarům. Na koncertech se nebojí ukázat své obliny, kvůli nimž se dříve úplně zbytečně trápila.

Plus size křivky už kromě světa módy, kde je úspěšně nosí Ashley Graham (36), pronikly i do hudebního šoubyznysu. Demi dříve kvůli sklonům k přibírání trpěla a její špatný psychický stav vedl k alkoholismu a sebepoškozování. Teď už je z ní vyrovnaná žena, která se netrápí počítáním kalorií.

Zatímco v minulosti by před koncerty hladověla, aby na pódiu byla co nejštíhlejší, teď na Tell Me You Love Me Tour hrdě vystavuje své plné křivky. Demi je holka „krev a mlíko“, což ji ale při výběru kostýmů nijak nelimituje. Sebevědomě se před fanoušky vystavuje v koženém body, punčochách a podvazcích.

Spokojenost a duševní vyrovnanost se projevuje i ve zpěvaččině soukromí. Demi Lovato to opět táhne k herci Wilmeru Valderramovi, s nímž se v roce 2016 po šesti společných letech rozešla. Bývalí partneři spolu tráví stále více času a vypadá to, že po pauze k sobě mají opět velmi blízko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám