Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pooscarová party magazínu Vanity Fair hostila i letos mnoho hvězd. Dorazili na ni jak hosté samotného ceremoniálu, tak i mnoho těch, na které se s pozvánkami nedostalo. Herečky se před fotografy střídaly s modelkami a zpěvačkami a vychutnávaly si svou chvilku. Mezi pozvanými byla například přispěvatelka zmíněného magazínu Monika Lewinská, herečka Emily Ratajkowski s manželem, české modelky Petra Němcová a Karolína Kurková... A také herec Sacha Baron Cohen s manželkou Islou Fisher.

Herecký pár patří k hollywoodským manželským stálicím. Jsou spolu už 16 let a vychovávají tři děti, dvě dcery a syna. Potkali se v roce 2002 v Austrálii, odkud Fisher pochází, a dva roky nato se zasnoubili. Se svatbou však nespěchali, došlo na ni až v roce 2010 v Paříži.

Přestože je Fisher matkou tří dětí, na kariéru nerezignovala a v posledních letech natáčí asi dva filmy ročně. A v neposlední řadě je to i krásná žena, jež si se svou postavou může dovolit i výraznou červenou róbu kopírující každou křivku těla.

Reklama

Další články

Načítám