Hlavní obsah
Článek

Magda Malá (56) platí za nejmenší muzikálovou zpěvačku u nás. Měří jen 154 centimetrů, a i ona přiznává, že musí bojovat s váhou. Každé kilo navíc je na ní při její výšce vidět. "I trpaslík je větší než já. Vždycky jsem spokojená, že jsem zhubla a s tou samou radostí zase přiberu. Teď se zase dávám na hubnutí. Chtěla bych vypadat trošku líp. I kvůli premiéře muzikálu Robinson, která je za necelý měsíc a také kvůli turné s Bohouškem Matušem, které mě čeká," řekla Super.cz Magda.

Magda vychovává dvě děti, má za sebou jeden rozvod a přiznala, že už je dva roky šťastná po boku nového partnera. "Mám se dobře, jsem spokojená. Trvá to asi dva roky," prozradila zpěvačka.

"Je to kamnář, vyrábí krby. Zbožňuju lidi, co něco tvoří. Je za nimi vidět ruční práce. Je z Vysočiny, takže se vídáme trošku méně. Těšíme se na sebe, přijede jednou za dva týdny a stejně se pohádáme. Miluje moje děti, a to je skvělý," dodala na zkoušce připravovaného muzikálu Robinson, který bude mít premiéru již 30. března v divadle Hybernia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám