Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Makarenko (34) objíždí Českou republiku a hledá novou královnu krásy, dívku, která se v říjnu letošního roku stane novou Miss Czech Republic a na trůnu nahradí krásnou Kateřinu Kasanovou. "Máme letos 11 castingů, těším se, že přijde spousta holek. Budu ráda, když budou na každém castingu vždy jedna dvě kvalitní, finalistek bude jen 10," řekla Super.cz Makarenko.

Pro Taťánu je hlavně důležité, aby dívky, které se umístí, byly úspěšné v modelingu a byl o ně zájem. "Pořád jsem zastáncem toho, že je důležité charisma, aura dané slečny a obličej samozřejmě. Výška a míry stoprocentně. Musí to být modelka, která bude pracovat. Pokud chce chodit přehlídky, musí mít výšku pro návrháře," vysvětluje.

A co vítězka získá? "Roční pronájem bytu v Praze, automobil na roční používání, chceme, aby od nás měla ten rok veškeré zázemí, spoustu hodnotných dárků, účast na světové soutěži krásy. Vítězku čekají ceny v hodnotě 3 miliónů korun. Finalistky se můžou těšit na zahraniční soustředění," dodala Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám