Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žije sice za oceánem, ale své české fanoušky pravidelně zásobuje novou tvorbou. Lucka Vondráčková (44) právě pustila do světla příběhový klip ke své nové písni Nad Vltavou.

Obrazovou podobu písně Lucie natáčela v listopadu na svých oblíbených místech Prahy. Vidět můžeme například záběry z liduprázdného Karlova mostu, Petřína, Staroměstského náměstí a okolí Vltavy.

Jak zpěvačka prožívala samotné natáčení? „Krásně, nostalgicky. Jsem rodilá Pražačka a strávila jsem tu třicet úžasných let. Když se do Prahy vracím, je to kromě nové práce řetězec všech možných vzpomínek a pocitů, zklamání, lásek, výher, nadějí. To všechno ve městě vašeho srdce zůstává,“ prozradila Lucie a dodává: „Písnička je o stesku, o lásce, o dálce, o citech, o životě.“

V klipu, který má na svědomí režisér a kameraman Ondřej Urbanec, se po boku Lucie objeví také Mirek Šimůnek, který si zahrál Lucčinu bývalou lásku. „Lucinka je boží, je to anděl! Spolupráce s Luckou byla nádherná,“ uvedl Šimůnek.

Reklama

Další články

Načítám