Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na vstup do rozbouřené řeky světového modelingu je zřejmě připravená. O vítězku světového finále nejprestižnější modelingové soutěže Elite Model Look z roku 2016 Janu Tvrdíkovou začíná být v módním světě zájem.

Sedmnáctiletá kráska zaznamenala velký úspěch na pařížském fashion weeku. Na svou přehlídku si ji totiž vybral exkluzivní módní dům Valentino. Je velkou prestiží začít své působení ve světovém módním průmyslu právě takovouto podstatnou show.

„Jsem velice šťastný, že se Janě podařil tento úspěch. Myslím si, že u Jany se nejedná jen o vzhled, ale o i charizma, inteligenci a celkové vyzařování. Jsem rád, že se zařadila mezi doteď úspěšné finalistky projektu Schwarzkopf Elite Model Look, a stane se tak příkladem pro další adeptky castingů naší soutěže, které proběhnou v Čechách v dubnu,” vyjádřil se Janině úspěchu její agent Sáša Jány.

Jsme sami zvědaví, jestli se Jana tento týden stihne tento vrátit z Paříže do Prahy na otevření nového butiku Valentino, jehož hlavního hvězdou bude supermodelka Daniela Peštová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám