Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lucie Smatanová na podzim loňského roku opustila Čechy a natrvalo se přestěhovala za svým italským přítelem Gabrielem do Milána. V Praze se objevila po několika měsících. "Musím navštívit rodinu, mám nějaké pracovní povinnosti. Jsem tady po dlouhé době, žiju v Miláně. Jsem ale stále pořád nejvíc v Německu, Rakousku, pendluju kvůli práci," řekla Super.cz Lucie.

Velkou změnu nepociťuje. "Jsem tu vlastně stejný čas, jako když jsem tady měla byt. Jediný rozdíl je ten, že tu nemám zázemí, pronájem bytu jsem na podzim zrušila. Přespávám u přátel, rodiny," vysvětluje.

Navíc prý paradoxně vidí méně i svého partnera. Práci v modelingu má hlavně v Německu a Rakousku. A to chce změnit. Aby byli více spolu, modelingovou kariéru chce směřovat na italský trh. "Vidíme se teď hodně málo kvůli mé práci, ale od dubna už to bude lepší. Začnu si čas organizovat trošku jinak, budu se směřovat jiným směrem, než je Německo, Rakousko," dodala Smatanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám