Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tahle dáma zastínila na oscarové Vanity Fair Party všechny hollywoodské hvězdy. Albánská zpěvačka Bleona Qereti (38) se na večírek dostavila ve značně vyzývavém modelu, který si vlastně ani nemusela oblékat.

Pod průhlednou síť si totiž nevzala vůbec nic a vesele pózovala fotografům s naprosto odhalenými ňadry! Bleona je známá tím, že si libuje v extravagancích a stud je pro ni cizí slovo, ale tímto modelem překonala všechno.

Na oscarové párty by takový lascivní obleček nečekal ani ten největší příznivec nahotinek na světě. Albánská milovnice skandálů ale hrdě pózovala před fotografy a nesla se přede všemi jako pyšná pávice.

Není divu, že se této výstřední zpěvačce říká „albánská Madonna“. Zpěvačka sice pochází z Balkánu, ale už čtrnáct let žije v USA, kde se mimo jiné objevila i v několika reality show. Nejvíc času ale věnuje vydávání hudebních alb a producírování se po prestižních večírcích, kam kupodivu dostává pozvánky.

Reklama

Další články

Načítám