Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) neuhlídala kalhotky. I když jako slušně vychované děvče na castingu nového ročníku soutěže krásy Miss Czech Republic po celé odpoledne seděla, jak se sluší a patří pro dámu s nožkou přes nožku, fotografům pohled do jejího rozkroku neunikl. Stačila chvíle, kdy si jedna z našich nejúspěšnějších modelek nožku přehazovala.

Nikol si na casting oblékla černý rolák, koženou sukni a sexy puntíkaté punčochy. Velmi jí to slušelo. Modelka je velkou inspirací pro své fanoušky a také dívky, které se chtějí stát novou královnou krásy.

"Hodně dívek mi píše, že jsem pro ně velkou inspirací, toho si moc vážím. Holky, které se hlásí, mi na sociální síti často píšou o rady, jak se mají obléknout, ptají se na své šance, zajímá je můj missí život. Je to moc hezký," řekla Super.cz Nikol, která na prvním pražském castingu zasedla v porotě. Některé z dalších bude dokonce moderovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám