Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Vojta Drahokoupil maká na své postavě. Kvůli hubenosti má problém s krční páteří a bolestmi hlavy, a tak začal makat v posilovně. A nejen tam. Začal také se soukromými hodinami thaiboxu, díky kterému by rád nejen nabral svalovou hmotu, ale také potrénoval kvůli natáčení svého nového videoklipu Chci se rvát.

"Kvůli tomu, že jsem hubenej, jsem začal mít problémy i se zády a krční páteří, neměl jsem tam žádné svaly, takže se snadno namohly a bolela mě z toho hlava jako střep,“ vysvětlil Super.cz Vojta hlavní důvod, proč na sobě začal tvrdě makat.

"Každý má své sny a touhy. A když si člověk za svým snem opravdu jde, vždycky to dokáže,“ dodal Vojta, který kvůli klipu začal chodit i na soukromé hodiny thaiboxu. Sparinga mu tam dělá trojnásobný mistr republiky v Muay Thai a K1 Erik Micka.

"Rvát se můžeš o spoustu věcí. O holku, čest, prachy, o práci… Můžeš spadnout až na dno. Ale vždy si musíš za svým snem jít. A o tom je vlastně ta písnička,“ uzavřel Vojta. Videoklip Chci se rvát, na kterém spolupracoval s českým raperem Johnym Machettem, vyjde už v první polovině března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám