Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Longoria (49) čeká své první dítě a dopřává si. Když jí chutě zavelí poslat pro hranolky, poslechne je. I když je zrovna uprostřed focení.

Právě z pracovní zakázky sdílela snímek od bazénu, kde je zachycená opřená lokty o stolek s miskou hranolků. „Když zrovna fotíte, ale miminko si řekne o hranolky,“ napsala k fotce a popřála všem šťastný pátek. Ty její posledních pár měsíců šťastné rozhodně jsou.

„Vy víte, že můj muž nesnáší být na mých sociálních sítích, ale dnes, když oslavujeme lásku, jsem to musela zveřejnit! Je mým andělem, mým životem, mým vším!“ napsala na Valentýna ke společné fotce s dodatkem: „A upřímně, beru jakoukoli možnost zveřejnit fotky, kde jsem ještě měla menší velikost džínů,“ narážela na své již pokročilé těhotenství.

Longoria si na ně počkala poměrně dlouho, přestože před aktuálním manželem a otcem dítěte, Josém Bastónem, byla vdaná už dvakrát. Jejím prvním mužem byl herec Tyler Christopher a druhým pak basketbalový hráč Tony Parker.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám