Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn známé cvičitelky Hanky Kynychové (56) zvládl autoškolu. Ale až napotřetí. Dvakrát vyletěl z praktické části, třetí pokus konečně vyšel. Osmnáctiletý Filip Kynych, který moderuje na dětské televizi, okamžitě koupil auto a už je postrachem pražských silnic.

"Třikrát opakoval zkoušky z autoškoly. Mám vážně obavu, aby se nic zlého nestalo," řekla Super.cz Kynychová. "Věřím, že si bude fakt dávat pozor a jezdit opatrně. Auto si koupil za své vydělané peníze. Já bych ho radši dál nechala jezdit metrem," dodala s úsměvem cvičitelka.

Filip Kynych moderuje na dětské televizi Tuty. Nedávno s televizí navštívil motolskou nemocnici, aby dětem předal dárky. "Byl jsem překvapený, jak jsou děti v nemocnici strašně v pohodě a i když třeba čekaly na operaci, hrály si s námi a byly sdílné i na kameru, což bylo moc fajn," řekl Super.cz Filip, který do nemocnice přinesl hry a hračky a dětem oblíbené spinnery a joja.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám