Hlavní obsah
Článek

Nebudeme chodit okolo horké kaše. Období mezi 30. a 40. rokem života je pro většinu mužů časem, kdy v jejich těle ubývá hladina testosteronu. A v běžném životě se tahle změna projevuje poklesem energie, úbytkem svalové hmoty a poklesem libida. Řešení? Existuje. A může mít podobu kvalitního doplňku stravy. Potravinové doplňky už dávno nejsou jen výsadou těch, kteří tráví dlouhé hodiny v posilovně. Do svého života je zařazují i muži, kteří chtějí aktivně bojovat proti negativním důsledkům snižování hladiny testosteronu. Fungují? Ty kvalitní, mezi které Testomax bezesporu patří, ano. Což dokládají četné výzkumy.

Jaké jsou příznaky?

Foto: Testomax.cz
Více

Foto: Testomax.cz

Komerční sdělení

Četné výzkumy dnes dokážou pokles hladiny testosteronu vyčíslit. Nejvíce mužských pohlavních hormonů mají muži okolo 20. roku věku. Od 30. narozenin pak tato hladina klesá, a to zhruba o 1 % ročně. Padesátiletý muž má tedy zhruba o pětinu pohlavního hormonu méně než třicátník. Někteří odborníci pak tento stav označují jako „mužský přechod“. Příznaky poklesu testosteronu se většinou projevují kolem 35. Muži se stávají rozladění až neurotičtí, nabírají na váze a jsou častěji vyčerpaní. Možným nežádoucím příznakem je ztráta libida. Je vědecky prokázáno, že díky klesající hladině testosteronu mužské tělo po čtyřicítce ztrácí každý rok 3 % svalové hmoty. Ta je posléze nahrazována v tkáních tukem.

Světový rekordman Jan Železným TestoMax chlapům doporučuje

Foto: Testomax.cz
Více

Foto: Testomax.cz

Komerční sdělení

“Myslím, že jako bývalý vrcholový sportovec, se v doplňcích stravy celkem vyznám a chápu, co je v jednotlivých věkových obdobích důležité. Jisté je, že v určitém věku se chlap o sebe musí začít více starat a udržovat se. Proto, chlapi, je čas brát Testomax. Já ho beru pravidelně,“ říká světový rekordman Jan Železný.

Další články

Načítám