Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmadvacetiletá provozní a také módní blogerka Stephanie Albrecht z kanadského Vancouveru tráví všechen svůj volný čas tvorbou garderoby inspirované bezchybným módním stylem manželky následníka britského trůnu vévodkyně Kate (42). Šaty, které sežene nebo si ušije za zlomek ceny těch originálních, si pak oblékne, napodobí pózu, kterou v šatech předvedla Kate, nechá se vyfotit a snímky sdílí se svými 11 tisíci stoupenci na Instagramu.

„Rodina mého otce žije ve Spojeném království, takže jsem vyrostla v tom, že jsem o královské rodině věděla snad vše. Vždycky jsem si myslela, že jsou velmi elegantní a okouzlující. Mám ráda celý ten milostný příběh prince Williama a Kate a navíc sleduji, jak se vyvíjí spolu s módou, kterou preferují,“ vysvětluje Stephanie.

A proč to dělá? Je to zřejmě už nějaký druh obsese, protože Stephanie si zkrátka nemůže pomoct. Je touto aktivitou natolik posedlá, že už se jí zcela přestala bránit. „Jsem ráda kreativní. Pokud například existují formální šaty, které Kate nosí, a líbí se mi, pokusím se najít něco se stejným vzorem, ale ve stylu, který bych mohla nosit já. Musí se zkrátka hodit i ke mně, protože obvykle takové šaty, jako má vévodkyně, ve svém životě nevyužiji,“ říká mladá sympatická blondýnka. „Pokud se tedy inspiruji jejím formálním oděvem nebo botami podobného typu, tak se snažím, aby se daly spárovat s džínami nebo kalhotami, které nosím do práce. A pak se dočkají i patřičného opotřebení,“ dodává s úsměvem Stephanie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám