Hlavní obsah
Článek

Americká celebrita Kylie Jenner (26), jež se začátkem února stala maminkou dcery Stormi, překvapila už tím, že své těhotenství držela celou dobu v tajnosti a neudělala si z něj výhodný byznys, jak by se vzhledem k rodinné reality show Keeping Up with the Kardashians dalo předpokládat. A ani po porodu nezahltila sociální sítě fotkami dítěte.

Jenner fanouškům fotky Stormi dávkuje postupně a miminko na nich nikdy nebylo vidět celé. Tu sdílela nožičku, tu ručičku... Až nyní, měsíc po porodu, zveřejnila dva snímky, na kterých pózuje s dcerou v náručí. Ani na těch nejde Stormi vidět celá, ale jde o první řekněme ‚normální‘ fotky matky a jejího dítěte. Takové, které si člověk dá do rámečku a jde poznat, co je na nich zvěčněno. „Mému andílkovi je dnes měsíc,“ napsala Kylie.

Svým víc jak stům miliónům sledujících pak poslala ještě pikantní pozdrav, kdy se natočila jen v tangách a tričku. Měsíc po porodu má zpět svou postavu.

Fanoušci si také všimli kroužku, jenž údajně nově zdobí levý prsteníček Jenner. O zásnubách s otcem dítěte, pětadvacetiletým raperem Travisem Scottem, ale žádné zprávy zatím nejsou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám