Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejmodernější typy laserů si poradí téměř s jakoukoli barvou chloupků a během několika ošetření vystrnadí holítka a depilační pěny z vaší koupelny. Jak hodnotí laserovou epilaci ženy, které už ji mají za sebou, a co byste měli vědět, než skoncujete s holením jednou provždy…

Bolí laserová epilace?

Foto: Asklepion
Více

Foto: Asklepion

Komerční sdělení

„Bolestivost laserové epilace je srovnatelná se šlehnutím gumičky, žádná katastrofa, ale dá se před tím použít i znecitlivující krém,“ prozradila nám Naďa A. v pražské klinice Asklepion. Dopad laserového paprsku na pokožku se opravdu dá přirovnat ke štípnutí či šlehnutí. Na citlivější partie vám sestra nanese znecitlivující mastičku, která musí hodinu působit. Moderní lasery, které používají na klinice Asklepion, pracují na bázi zmrazení ošetřovaného místa, což zmírňuje bolestivost ošetření.

Marcela Ž.: „Díky laserové epilaci se několik let nemusím holit.“

Foto: Asklepion
Více

Foto: Asklepion

Komerční sdělení

Úleva od pravidelného otravného holení je hlavní výhodou trvalého odstranění chloupků laserem, do kterého se vyplatí investovat čas i peníze. Délka jednoho ošetření záleží na velikosti epilované oblasti. Nejkratší trvá cca 5 minut, epilace horního rtu, brady nebo korekce obočí trvá vždy do 10 minut, podpaží kolem 20 minut, oblast bikin 30 minut, lýtka 60 až 90 minut a celé dolní končetiny potom 2 až 3 hodiny. Ošetření je potřeba několikrát zopakovat, počet opakování závisí na barvě a síle chloupků. V Asklepionu mají ceny trvale snížené až o 33 % a na svou cenu dokonce poskytují cenovou garanci. Například ošetření podpaží vás při první až třetí návštěvě vyjde na 2 500 Kč.

Pro koho je laserová epilace? Hanka Kynychová, Ina T. a tisíce žen každý rok

Foto: Asklepion
Více

Foto: Asklepion

Komerční sdělení

Laserovou epilaci v pražském Asklepionu podstoupila nedávno také Hanka Kynychová nebo fashion bloggerka Ina T.: „Možnost zbavit se natrvalo chloupků, a tedy i jejich holení, je prostě neskutečně lákavá. Kolik času mi epilace nakonec ušetří, a vlastně i peněz. Nehledě na to, že ne vždy se holení mé pokožce líbí,“ svěřila se svým čtenářkám Ina na blogu. Klinika Asklepion s laserovými epilacemi v Česku před téměř 20 lety začínala a od té doby v Asklepionu provedli již tisíce epilací. Objednáte se i vy? Získat do léta hladké tělo bez chloupků ještě stíháte!

Další články

Načítám