Hlavní obsah
Článek

Co se hudebního talentu a barvy hlasu týče, nepadlo tady jablko daleko od stromu. Ještě jednu věc mají ale Petra Černocká (74) se svou dcerou Bárou Vaculíkovou společnou. Jejich mocné ženské vnady rozhodně jen tak nepřehlédnete.

Petru Černockou není třeba představovat. Ani její dcera Bára není pro posluchače žádným neznámým nováčkem. Už jako dospívající dívka natáčela písničky s mámou, potom na sebe upozornila v soutěži Hlas Česko Slovenska. Písničku Laktační psychóza zaznamenali svého času snad všichni. Teď se ale máma dcerky Coco rozhodla svou kariéru pořádně nakopnout.

K srdcím posluchačů vykročila jako Diva Baara se sólovým albem plným písniček na vlně swingu, popu i elektroswingu. Před nedávnem měla Bára svůj první velký koncert před širším publikem jako předskokanka ženské ikony elektroswingu Caro Emerald. A dopadl výtečně.

„Jsme o krok dál, teď tu zkušenost jen zužitkovat. Pokora po včerejším úspěchu. Jsem moc ráda, že jsme to zvládli,“ komentovala svůj velký den na sociální síti Bára, která si píše muziku i texty. Zdá se, že o téhle dámě ještě uslyšíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám