Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, že je maminkou tří dětí, má herečka Tatiana Vilhelmová (45) neskutečně štíhlounkou postavu. A režiséři toho využívají. Naposledy jsme ji mohli vidět, jak ji pán bůh stvořil, v televizním filmu režisérky Andrey Sedláčkové Dívka za zrcadlem, kde si milostné scény zahrála spolu se svým skutečným partnerem Vojtěchem Dykem.

Její nahé tělo, i když jen v odrazu v zrcadle, uvidí i filmoví diváci, kteří vyrazí na nový snímek režiséra Jiřího Vejdělka Tátova volha, v němž si Vilhelmová zahrála společně s Eliškou Balzerovou (74). O milostné scény ale tentokrát nepůjde.

Snad můžeme prozradit, že Táňa hraje dceru hlavní hrdinky, která bojuje s rakovinou. Krátké vlasy, v nichž ji uvidíme, jsou jen paruka, pod níž má holou hlavu po ozařování. A právě zcela odhalenou, i se sundanou parukou, Vilhelmovou uvidíme ve scéně z koupelny, kdy jí starostlivý manžel v podání Martina Myšičky připravil lázeň.

Reklama

Další články

Načítám