Hlavní obsah
Článek

Poprvé se před kamerou objevila v roce 1982 v pořadu Dluhy Hany Zagorové, na výsluní popularity se hřála těsně po sametové revoluci, kdy byla ve Zlatém slavíkovi mezi zpěvačkami dvakrát bronzovou, pořádný rockový nářez si před publikem ale zpěvačka Tanja (55) užívá i dnes.

Aktuálně totiž Tanja zpívá nejen s Láďou Křížkem ve skupině Citron, ale také se svou vlastní kapelou. „Zpívám starší písničky, ale i ty nové, které natáčím. Zatím poslední novinkou je song Jsem posedlá,“ přiznala Super.cz zpěvačka.

„Ve svém věku už se nikam neženu a na pódiu si to užívám. Mám radost, když můžu lidem v publiku předat energii a oni mi ji vrací,“ míní zpěvačka, která na čas se zpěvem sekla. „Po revoluci se otevřely všem jiné obzory. Pořídila jsem si kosmetický salon a zpívání se dostalo na chvíli na druhou kolej,“ dodává Tanja.

Málokdo dnes o Tanje ví, že se svým přítelem žije ve Švýcarsku. „Když jsme spolu začali žít, pracoval v Řecku, pak jsme se stěhovali do Německa a pak přišlo Švýcarsko. Karel tam pracuje jako sportovní fyzioterapeut,“ prozrazuje Tanja, která se ale pravidelně vrací do Čech, kde stále vystupuje.

Reklama

Další články

Načítám