Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Supermodelka Naomi Campbell (53) si své soukromí dost hlídá. Partnery se nechlubí, takže se o nich většinou jen spekuluje (mluvilo např. o Lennym Kravitzovi) a ona nechává otázky na svůj milostný život nezodpovězeny. Pro fanoušky proto bylo překvapením, když ve středu na sociální síti pomocí fotky potvrdila vztah s o 12 let mladším raperem Skeptou. „Je to oficiální. Jsem v šoku!“ píše jeden a další se přidává: „Je to vtip, protože já pláču“...

Campbell na Instagramu sdílela nejdřív jednu fotku, kde bylo oběma vidět do tváří, vzápětí ji ale smazala, a nahradila ji snímkem do půl těla nahého líbajícího se páru. Foto končí někde u úst, takže jim nejde vidět do obličeje, o modelech ale není pochyb. Světlo světa ostatně už spatřila i obálka britské verze magazínu GQ, pro nějž se pár nechal zvěčnit.

Naomi a Skepta, vlastním jménem Joseph Junior Adenuga, tvoří pár už několik měsíců. Zatímco modelka se nevyjadřovala, zpěvák už v říjnu na Twitteru sdílel společnou fotku doplněnou ikonou srdíčka. Později byl pár viděn na večírcích v rámci pařížského fashion weeku. „Naomi a Skepta se scházeli na tajná rande. Oba jsou velmi nápadití, což je také jeden z důvodů, proč se k sobě tak hodí,“ cituje magazín The Sun svůj zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám